De beste deals voor vloerverwarmingen

Ontvang gratis 6 aanbiedingen binnen 2 minuten!


Installateur van de vloerverwarming

installateur

Als de keuze voor vloerverwarming in huis is gemaakt dan zijn er aspecten met betrekking tot de installateur waarmee rekening kan worden gehouden.

Erkend installateur zoeken

Het is aan te raden om bij het zoeken naar een installateur in elk geval in zee te gaan met een erkend bedrijf, zodat er altijd een garantiewaarborg gekoppeld is aan de installatie. Bij de installateur kan men overigens ook advies en informatie vragen met betrekking tot het gebruiken van de vloerverwarming als hoofdverwarming of als bijverwarming. Bij hoofdverwarming zijn er in dezelfde ruimte geen radiatoren nodig en als er sprake is van bijverwarming wordt de vloerverwarming als aanvulling gezien.

Zoeken naar een installateur

Hierna zullen enkele kenmerken met betrekking tot het zoeken naar een geschikte installateur worden toegelicht.

  • In de eerste plaats is het belangrijk dat er een keuze wordt gemaakt met betrekking tot de elektrische vloerverwarming of het andere type, aangezien deze vormen een andere soort van installatie vereisen. Voor de elektrische is slechts weinig voorbereiding vereist omdat hiervoor geen sleuven in de vloer hoeven te worden gemaakt. Bij het andere type worden de leidingen van de vloerverwarming in de vloer gelegd. De keuze voor een installateur is dus ook afhankelijk van het soort verwarming.
  • Bij een huis dat bewoond wordt kan het frezen van de sleuven in de vloer veel rommel tot gevolg hebben, maar er zijn bedrijven die installateurs kunnen leveren en daarbij aangeven stofvrij te werk te gaan en dat heeft natuurlijk zo zijn voordelen als het huis bewoond wordt.
  • Aan de hand van een aantal websites kunnen er een aantal bedrijven worden geselecteerd waar men online een offerte kan aanvragen.

 

Reactie toevoegen


© 2013 Allevloerverwarmingen.nl - Disclaimer - Copyright - Privacy - Contact - Webdesign Sarah Strobbe