De beste deals voor vloerverwarmingen

Ontvang gratis 6 aanbiedingen binnen 2 minuten!


Vloerverwarming van Magnum

Magnum

Een van de bekende merken die een vooraanstaande positie inneemt in de markt van elektrische vloerverwarming, is de Magnum.

De Magnum vloerverwarming

Voor wat betreft de Magnum vloerverwarming kunnen er een aantal mogelijkheden onderscheiden worden om de vloer te verwarmen. Aan de ene kant is er de Millimat en aan de andere kant is er de Microfoil die de mogelijkheid biedt om een houten vloer op een eenvoudige manier te verwarmen. Aangezien niet elke vloer hetzelfde is en ook de oppervlakte per ruimte of woning kan verschillen is het handig om te weten dat er voor de bepaling van de juiste elektrische vloerverwarming gebruik kan worden gemaakt van de vloerverwarmingsplanner van Magnum.

Naast Magnum zijn er nog vele andere aanbieders van vloerverwarming. Vraag hier gratis en vrijblijvend 6 offertes aan.

Mogelijkheden van de Magnum vloerverwarming

Om meer inzicht te geven in de uiteenlopende mogelijkheden met betrekking tot de Magnum verwarming zullen hieronder een aantal kenmerken nader besproken worden.

  • Een specifiek kenmerk van de Millimat is dat deze uitermate geschikt is om over een tegelvloer heen te leggen of om op een afgewerkte gladde en egale ondergrond aan te brengen.
  • Doordat de dunne mat maar om en nabij de 4 millimeter bedraagt, kan de mat tegelijk met de tegellijm worden verwerkt en dus hoeven er geen sleuven gefreesd te worden.
  • Een ander kenmerk is dat deze dicht onder de oppervlakte komt te liggen en dus leidt tot optimale warmtestraling.
  • Een voordeel van het toepassen van de Magnum is dat in elke afzonderlijke ruimte de temperatuur geregeld kan worden met een eigen thermostaat.
  • Voor wat betreft houten vloeren kan er gebruik worden gemaakt van de Microfoil. Het betreft hier de variant die superdun is en uitermate geschikt is om te gebruiken onder een houten vloer, maar ook onder laminaat of een parketvloer.

Reactie toevoegen


© 2013 Allevloerverwarmingen.nl - Disclaimer - Copyright - Privacy - Contact - Webdesign Sarah Strobbe